Open dag

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbest past bij hun kind. 

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Voor kinderen die in het schooljaar 2021/2022 vier jaar of jonger zijn, is er voldoende plek op onze school!

Uiteraard kunt u tijdens de open dag op onze school ook een bezoek brengen aan het Kinderdagverblijf.

Kom kijken!

Wij staan op woensdag 9 oktober 2019 tussen 09.00 en 12.00 uur klaar om u en uw kinderen te ontvangen op ons Integraal Kindcentrum. Leerkrachten, pedagogisch medewerkers en ouders zijn aanwezig om u rond te leiden en uitleg te geven over onze school en onze kinderopvang. Alle vragen van uw kant worden beantwoord. Leerlingen uit hogere groepen werken mee aan de rondleidingen op deze dagen. Kom samen met uw kind een kijkje nemen in de verschillende groepen. Een fantastische ervaring!

Open dag Kinderopvang

Bezoek je met je peuter of bijna kleuter de open dag van onze basisschool en heb je nog jongere kinderen?

Laat ze tijdens onze open dagen GRATIS een ochtend gratis spelen en ontdekken hoe leuk het is in onze peuter speel of kinderopvang groepen. Lekker rondkijken, knutselen of ravotten met de andere kinderen en onze gezellige medewerksters én het is natuurlijk superstoer als ze die ochtend óók al een beetje naar ‘school’ mogen. Ondertussen kun je met jouw bijna kleuter in alle rust kennis gaan maken op de basisschool!

Belangstelling? Wil je jouw kind gratis laten spelen? Neem vooraf even mailcontact op met Jessica Rattink: j.rattink@doomijn.nl.